Rágogumiblog http://ragogumiblog.blogger.hu hu Dimondrush 22.rész Boldog szülinapot! http://ragogumiblog.blogger.hu/2016/08/12/dimondrush-22-resz-boldog-szulinapot Kentin végül talált magának nevelőszülőt, és hozzáértők segítettek neki, hogy feldolgozza a történteket.

VÉGRE! HÁT EZ A NAP IS ITT VAN!!!! Boldogan keltem fel, és ordítottam:

-16 VAGYOOK! vÉGREEE! - nagyon boldogan vettem fel az aznapipolóm és nacim, mivel nem volt suli. Szombat reggel 8 volt. Nagyon sokat vaciztam, hogy mit vegyek fel, mert ma Yotaroval randim volt.

Ki léptem a házból, és aznap egy esős délelőtt volt. Felültem a buszra és 2 megálló múlva leszáltam. Yotaro már ott állt. A nyakába ugrottam!

-Szia! Boldog szülinapot!

-Köszi! Édi vagy!- Miután megettük a pizzát (mert először oda mentünk) Utánna ettünk fagyit is meg amikor este lett, le mentünk a partra.

-Sora! Szeretném, ha elfogadnál tőlem egy ajándékot.- egy gyönyörű dobozt adott nekem. Benne valami csörgött és arra kért, hogy otthon bontsam ki.

Mikor hazaértem láttam hogy egy gyönyörű zenedoboz volt benne! Ez életem legszebb napja! :)

]]>
Fri, 12 Aug 2016 11:05:18 +0200 164598_47789
Dimondrush 21.rész Most mi lesz Kennel? http://ragogumiblog.blogger.hu/2016/08/11/dimondrush-21-resz-most-mi-lesz-kennel Suli után Yotaroval kézenfogva sétáltunk, és vidáman beszélgettünk.

-Most mi lesz Kennel Sora?

-Nem tudom, elvileg, mert hívott anukám nem jön.

-Akkor tesód most szomorú? :)

-Az! :) - Nevetve öleltem át, és boldogan szaladtunk át a parkon. Életem legszebb délutánja volt a mai... Kennel szaladtunk az óriási parkban! Nagyon aranyos volt Ken! <3 Imádom Kent! Már biztos, hogy őt szeretném férjemül! :) Na jó, ez kicsit nyálas! :) Princess arra jött biciklivel!

- Hé! Yotaro már otthon kéne lenned kiskölök!

- Jajj Princes! El vagyok foglalva! :)

-Látom búdog vagy! XD

- Ja! Az! :) - nagyon jó érzés Yotaroval lenni. Nagyon izgulok a holnapi nap miatt.

Hamarosan hazaértem. Körbenéztem a szobámba, és az egész estét odabent töltöttem... mert holnap NAGY nap lesz! :)

]]>
Thu, 11 Aug 2016 11:38:42 +0200 164598_47787
Dimondrush 20.rész A magyarázat... http://ragogumiblog.blogger.hu/2016/08/11/dimondrush-20-resz-a-magyarazat Megdöbbenten álltam az iskola folyosóján. Hallgattam, ahogyan Cat próbálja magát mentegetni. Csak ennyit válaszoltam mély zavaromban:

-Cat... Nagyot csalódtam benned! - hátat fordítottam és visszamentem az osztályba. Csak Yotaro ült az egyik padon. Látszott rajta, hogy nagyon szomorú. A fejét lehajtotta, és így szól hozzám:

- Drága Sora! Hidd el Cat teljesen át vert...-ahogy beszélt, gyengéden átkaroltam- azt hittem te vagy, de miután nem a te csodás hangod szólalt meg, és nem a te csodás arcod láttam teljesen megrémültem... le akartam magamról rázni, de teljesen rám tapadt. -én lassan megráztam a fejem és ezt ondtam:

-Yotaro... nincsen baj!- Akkor úgy éreztem, itt az alkalom... közel hajoltam hozzá, ő is... és életemben először csókolóztam valakivel! Közben lassan átöleltem a nyakát...

]]>
Thu, 11 Aug 2016 11:19:02 +0200 164598_47786
dimondrush 19.rész Az új lány http://ragogumiblog.blogger.hu/2016/08/11/dimondrush-19-resz-az-uj-lany A történtek után, feldúltan mentem reggel suliba... Nem hittem el, hogy Ken nálunk fog lakni. Olyan hihetetlen volt. Amikor beértem az osztályterembe, első pillantásra nem láttam senkit. Nagyot dobbant a szívem, amikor a sarokban megláttam egy ismeretlen lányt és Yotarot. Smároltak... Nem hittem el ott dagadtak a könnyek a szemembe. A lánynak szőkés haja volt. Olyan mint nekem. Rózsaszín válpántost viselt, nem is volt egyenruhája. Mondhatni kész liba volt. Csak álltam mozdulatlanul és nem is vettek észre. Ledőltem a padra és sírni kezdtem... Yotaro oda sietett hozzám.

- Mi a gond? Várj, mindent megmagyarázok!- nem hiszem el. Mi történhetett? Azt hittem hogy Yotaro igazán velem jár. Hallani sem akartam, inkább elfutottam. Cat a folyosón sétált.

- Mi a baj Sora?

- Yotaro... hát... megcsal!

-Tessék?

- Jól hallottad- részletesen elmeséltem Cat-nek a történteket, aki hallkan így válaszolt:

- Sora... A lelkiismeretem nem bírja tovább magamban tartani... De, ÉN VOLTAM! Én smároltam le Yotarot, és, amikor összejöttél Yotaroval... én a ház mögül lestelek! Nem akartam ezt tenni, de Yotaro olyan helyes, hogy nagyon megtetszett.- ahogy Cat könnyes szemmel és remegő hangon mesélt, én a rózsaszín vállpántosát, és a táskájából kibukkant szőke parókáját néztem.... Ezt nem néztem volna ki Cat-ből.

]]>
Thu, 11 Aug 2016 11:09:22 +0200 164598_47785
dimondrush 18.rész Az edző táboros két nap http://ragogumiblog.blogger.hu/2015/01/02/dimondrush-18-resz-az-edzo-taboros-ket-nap Ma edzőtáborba mentünk. Reggel 6:50-kor indult a buszunk. Mikor megérkeztünk rögtön a szállásramentünk el. Ott én a 12. szobát kaptam meg. Ott is az emeletes ágy tetejét. Ledobtuk a cuccokat és indult a 8 órási edzés. 11-ig fojtak a küzdelmek. Abba sem bírtuk hagyni a kézilabdázást. 11-kor átöltöztünk és szabadidő a kertben. Délben ebéd. Képzeljétek 14 féléből választhattunk. Külön 14 féle leves, főzelék, köret, hús, kenyér , desszert. Miután jól belaktunk pihenő az ágyban. Aztán 2 órási edzés. Ezen az edzésen 12 gólt dobtam. Princess meg 10-et. Ez a tréning 4-ig tartott. Utánna esti erdőtura. Egy kedves vadász vezetett végig minket az erdőn. Láttunk 2 őzet egy csapat nyulat és egy rókát. Meg egy velőscsontot.(: Este lefeküdtünk de előtte filmezés. Másnap pedig lovaglás volt egésznap. Majd hazamentünk. Megbeszéltem Yotaróval, hogy nálla alszom két napot. Éssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss.....................

KENTIN NÁLLUNK LAKIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

]]>
Fri, 02 Jan 2015 17:38:09 +0100 164598_45301
Az ördög pradát visel http://ragogumiblog.blogger.hu/2015/01/02/az-ordog-pradat-visel A film egy fiatal újságíróról szól aki úgy dönt , hogy divatújságíróként szeretné fojtatni életét. Az elején még borzasztóan teljesít munkahelyén, de a végére rájön , hogy nem fontos komolyan venni a feladatot.

Ezt a filmet mindenkinek ajánlom hiszen nem csak a divatról szól, hanem rengeteg tanulság is van benne.

]]>
Fri, 02 Jan 2015 17:13:14 +0100 164598_45299
Boldog karácsonyt! http://ragogumiblog.blogger.hu/2014/12/23/boldog-karacsonyt  

Sok boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évetkíván a Rágógumiblog!

]]>
Tue, 23 Dec 2014 07:13:12 +0100 164598_45146
dimondrush 17.rész Ken sebei http://ragogumiblog.blogger.hu/2014/12/14/dimondrush-17-resz-ken-sebei A hang mögöttem szólalt meg. Így szóltam Princess-hez:

-Siessél már!

-Jólvan sietek........ és abban a pillanatban kitört a vasajtó. Sehogysem tudtam megállítani. Berohantunk az előtérbe ahol az előbb még rács volt. Halkan belopakottunk az ajtón és magunkra zártuk. Egy szomorú hang fogadott minket:

-Ki az?Tudom nem én vagyok a hibás, hogy meghaltak a családtagjaim. É-és eggyáltalán semmit nem tettem értse meg terrorista!!!!- hirtelen elállt a lélegzetem. Szóval Kentint terroristák bántják. A teremben vaksötét volt. Mintha az esőt hallotuk volna, de kiderült ,

hogy Ken sírása volt az...... Elősször nem akartam elhinni. Nem fogjátok elhinni mitörtént ezután. Kentin megfordult és felénknézett. Levettük a parókát és Ken mosolyogva ígyszólt:

-Szerencse, hogy valaki gondol rám.- Kentin brutálisan nézett ki... Arcából ömlött a vér lábán 6 helyen horzsolás a karja tiszta seb, a pólóján 8 szakadás a szájából pedig vért köhögött.

-Jézusom Ken....Hogy nézel ki?

-Ez mind a terroristák miatt van...-mondta Ken és bekötöztem a lábát...

]]>
Sun, 14 Dec 2014 11:39:10 +0100 164598_45043
dimondrush 16.rész A kiszöktetés avagy óriási veszélyben http://ragogumiblog.blogger.hu/2014/10/24/dimondrush-16-resz-a-kiszoktetes-avagy-oriasi-veszelyben Princess és én izzadva ugrottunk le a buszról a helyi árvaházhoz.

-És most azt szeretném tudni Sora, hogy hogy fogunk bemenni?-kérdezte Princess.

-Én már tudom mondtam is mindig, hogy van nállam árruha.-mondtam mint a megtanult matek lecót.És odaadtam neki a magassarkút és ügyetlenül kisminkeltem.Én pedig egy őszhajú néninek öltöztem be.

-Szakasztott Kentin nagyi és Kentin nagynéni.-mondtam fölvillanyozva Princess tükrébe nézve. Kisvártatva Princess így szólt:

-Na Sora ideje lenne bemenni! Így is sok idő elment az öltözködéssel!-mondta Princess és beállt a Kentin nagynéni pózba. Besétáltunk a kapun és "megláttogattuk" Kentin a drága kicsi Kenikét! Ahogy mentünk mindenhol egy kis cella szerű előtér volt majd egy ajtó.

Rohangálva néztem a kiírásokat.

-Rien Clos, nem, Albin Alfréd, nem ez sem, ez sem, ez sem!-mondtam kétségbeesetten.

-Princess szerinted melyik Kentiné?

Fogalmam nincs! Várjcsak!-mondta Princess és halkan olvasta a kiírást.

-Kishiama Kentin.Ez az Sora! Megvan!- halkan benyitottunk a cellás előtérbe, és akkor...

-ÁLJ KI VAN OTT! AZONNAL ÁLJANAK MEG !.....

]]>
Fri, 24 Oct 2014 13:23:41 +0200 164598_44375
dimondrush 15.rész Elmegyünk Kentinért! http://ragogumiblog.blogger.hu/2014/08/29/dimondrush-15-resz-cat-es-az-uj-fiu

Amikor Cat ezt mondta " Kentin" Princessel egyszerre kérdeztük:

-Mi van vele?

-Nem talált szülőt!

-Tessék???-kérdeztem

-Nincs nevelőszülő=nincs Kentin.-mondta Cat felháborodva.

-És ezt hogy tudtad meg?-kérdeztem Cattől.

-Úgy tudtam meg, hogy Kentin kiírta Perfektre!-mondta Cat.

-De miért a Perfekt osztály oldalra írta?-kérdezte Princess.

-Azért mert, mert? nemtudom?-mondta Cat kérdően.Princessnek hirtelen megcsörrent a telefonja.Angelina volt aki még nem tudott semmit Kentinről. Princess rám nézett kerek szemeivel és felvette a telefon.

-Szia!

-Szia Princess!-mondta Angelina.

-Ma légyszi hozd már haza a hugomat-mondta

-Jó rendben-mondta Princess és letette.

-Ma én viszlek haza Sora.-mondta Princess.

-Ezazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!-mondtam.Mikor vége lett a sulinak Princess és én kettesben ballagtunk el a buszmegállóba ahol egy ismerős alak volt.

-Nézd csak Princess, valami ismerős alak!-mondtam és nem tévedtem.Jacky volt az ősi ellenségem.

-Jacky?-kérdezte Princess.

-Pontosan Princesském!-mondta Jacky.

-Az előbb vitték el a helyi árvaház szolgálatba.-mondta Jacky nyájasan.Bennem megált a lélegzet és Princesst behúztam a 2-es buszba.

-De Sora ez nem a házatok felé megy hanem a Wiston árvaházba.-mondta Princess

-Pontosan Princess.Elmegyünk Kentinért és legaláb attól a ribi Jacky-től is megszabadultunk-mondtam.

]]>
Fri, 29 Aug 2014 08:21:52 +0200 164598_43351