Dimondrush 22.rész Boldog szülinapot!

Kentin végül talált magának nevelőszülőt, és hozzáértők segítettek neki, hogy feldolgozza a történteket.

VÉGRE! HÁT EZ A NAP IS ITT VAN!!!! Boldogan keltem fel, és ordítottam:

-16 VAGYOOK! vÉGREEE! - nagyon boldogan vettem fel az aznapipolóm és nacim, mivel nem volt suli. Szombat reggel 8 volt. Nagyon sokat vaciztam, hogy mit vegyek fel, mert ma Yotaroval randim volt.

Ki léptem a házból, és aznap egy esős délelőtt volt. Felültem a buszra és 2 megálló múlva leszáltam. Yotaro már ott állt. A nyakába ugrottam!

-Szia! Boldog szülinapot!

-Köszi! Édi vagy!- Miután megettük a pizzát (mert először oda mentünk) Utánna ettünk fagyit is meg amikor este lett, le mentünk a partra.

-Sora! Szeretném, ha elfogadnál tőlem egy ajándékot.- egy gyönyörű dobozt adott nekem. Benne valami csörgött és arra kért, hogy otthon bontsam ki.

Mikor hazaértem láttam hogy egy gyönyörű zenedoboz volt benne! Ez életem legszebb napja! :)

Dimondrush 21.rész Most mi lesz Kennel?

Suli után Yotaroval kézenfogva sétáltunk, és vidáman beszélgettünk.

-Most mi lesz Kennel Sora?

-Nem tudom, elvileg, mert hívott anukám nem jön.

-Akkor tesód most szomorú? :)

-Az! :) - Nevetve öleltem át, és boldogan szaladtunk át a parkon. Életem legszebb délutánja volt a mai... Kennel szaladtunk az óriási parkban! Nagyon aranyos volt Ken! <3 Imádom Kent! Már biztos, hogy őt szeretném férjemül! :) Na jó, ez kicsit nyálas! :) Princess arra jött biciklivel!

- Hé! Yotaro már otthon kéne lenned kiskölök!

- Jajj Princes! El vagyok foglalva! :)

-Látom búdog vagy! XD

- Ja! Az! :) - nagyon jó érzés Yotaroval lenni. Nagyon izgulok a holnapi nap miatt.

Hamarosan hazaértem. Körbenéztem a szobámba, és az egész estét odabent töltöttem... mert holnap NAGY nap lesz! :)

Dimondrush 20.rész A magyarázat...

Megdöbbenten álltam az iskola folyosóján. Hallgattam, ahogyan Cat próbálja magát mentegetni. Csak ennyit válaszoltam mély zavaromban:

-Cat... Nagyot csalódtam benned! - hátat fordítottam és visszamentem az osztályba. Csak Yotaro ült az egyik padon. Látszott rajta, hogy nagyon szomorú. A fejét lehajtotta, és így szól hozzám:

- Drága Sora! Hidd el Cat teljesen át vert...-ahogy beszélt, gyengéden átkaroltam- azt hittem te vagy, de miután nem a te csodás hangod szólalt meg, és nem a te csodás arcod láttam teljesen megrémültem... le akartam magamról rázni, de teljesen rám tapadt. -én lassan megráztam a fejem és ezt ondtam:

-Yotaro... nincsen baj!- Akkor úgy éreztem, itt az alkalom... közel hajoltam hozzá, ő is... és életemben először csókolóztam valakivel! Közben lassan átöleltem a nyakát...

dimondrush 19.rész Az új lány

A történtek után, feldúltan mentem reggel suliba... Nem hittem el, hogy Ken nálunk fog lakni. Olyan hihetetlen volt. Amikor beértem az osztályterembe, első pillantásra nem láttam senkit. Nagyot dobbant a szívem, amikor a sarokban megláttam egy ismeretlen lányt és Yotarot. Smároltak... Nem hittem el ott dagadtak a könnyek a szemembe. A lánynak szőkés haja volt. Olyan mint nekem. Rózsaszín válpántost viselt, nem is volt egyenruhája. Mondhatni kész liba volt. Csak álltam mozdulatlanul és nem is vettek észre. Ledőltem a padra és sírni kezdtem... Yotaro oda sietett hozzám.

- Mi a gond? Várj, mindent megmagyarázok!- nem hiszem el. Mi történhetett? Azt hittem hogy Yotaro igazán velem jár. Hallani sem akartam, inkább elfutottam. Cat a folyosón sétált.

- Mi a baj Sora?

- Yotaro... hát... megcsal!

-Tessék?

- Jól hallottad- részletesen elmeséltem Cat-nek a történteket, aki hallkan így válaszolt:

- Sora... A lelkiismeretem nem bírja tovább magamban tartani... De, ÉN VOLTAM! Én smároltam le Yotarot, és, amikor összejöttél Yotaroval... én a ház mögül lestelek! Nem akartam ezt tenni, de Yotaro olyan helyes, hogy nagyon megtetszett.- ahogy Cat könnyes szemmel és remegő hangon mesélt, én a rózsaszín vállpántosát, és a táskájából kibukkant szőke parókáját néztem.... Ezt nem néztem volna ki Cat-ből.

dimondrush 18.rész Az edző táboros két nap

Ma edzőtáborba mentünk. Reggel 6:50-kor indult a buszunk. Mikor megérkeztünk rögtön a szállásramentünk el. Ott én a 12. szobát kaptam meg. Ott is az emeletes ágy tetejét. Ledobtuk a cuccokat és indult a 8 órási edzés. 11-ig fojtak a küzdelmek. Abba sem bírtuk hagyni a kézilabdázást. 11-kor átöltöztünk és szabadidő a kertben. Délben ebéd. Képzeljétek 14 féléből választhattunk. Külön 14 féle leves, főzelék, köret, hús, kenyér , desszert. Miután jól belaktunk pihenő az ágyban. Aztán 2 órási edzés. Ezen az edzésen 12 gólt dobtam. Princess meg 10-et. Ez a tréning 4-ig tartott. Utánna esti erdőtura. Egy kedves vadász vezetett végig minket az erdőn. Láttunk 2 őzet egy csapat nyulat és egy rókát. Meg egy velőscsontot.(: Este lefeküdtünk de előtte filmezés. Másnap pedig lovaglás volt egésznap. Majd hazamentünk. Megbeszéltem Yotaróval, hogy nálla alszom két napot. Éssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss.....................

KENTIN NÁLLUNK LAKIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dimondrush 17.rész Ken sebei

A hang mögöttem szólalt meg. Így szóltam Princess-hez:

-Siessél már!

-Jólvan sietek........ és abban a pillanatban kitört a vasajtó. Sehogysem tudtam megállítani. Berohantunk az előtérbe ahol az előbb még rács volt. Halkan belopakottunk az ajtón és magunkra zártuk. Egy szomorú hang fogadott minket:

-Ki az?Tudom nem én vagyok a hibás, hogy meghaltak a családtagjaim. É-és eggyáltalán semmit nem tettem értse meg terrorista!!!!- hirtelen elállt a lélegzetem. Szóval Kentint terroristák bántják. A teremben vaksötét volt. Mintha az esőt hallotuk volna, de kiderült ,

hogy Ken sírása volt az...... Elősször nem akartam elhinni. Nem fogjátok elhinni mitörtént ezután. Kentin megfordult és felénknézett. Levettük a parókát és Ken mosolyogva ígyszólt:

-Szerencse, hogy valaki gondol rám.- Kentin brutálisan nézett ki... Arcából ömlött a vér lábán 6 helyen horzsolás a karja tiszta seb, a pólóján 8 szakadás a szájából pedig vért köhögött.

-Jézusom Ken....Hogy nézel ki?

-Ez mind a terroristák miatt van...-mondta Ken és bekötöztem a lábát...

dimondrush 16.rész A kiszöktetés avagy óriási veszélyben

Princess és én izzadva ugrottunk le a buszról a helyi árvaházhoz.

-És most azt szeretném tudni Sora, hogy hogy fogunk bemenni?-kérdezte Princess.

-Én már tudom mondtam is mindig, hogy van nállam árruha.-mondtam mint a megtanult matek lecót.És odaadtam neki a magassarkút és ügyetlenül kisminkeltem.Én pedig egy őszhajú néninek öltöztem be.

-Szakasztott Kentin nagyi és Kentin nagynéni.-mondtam fölvillanyozva Princess tükrébe nézve. Kisvártatva Princess így szólt:

-Na Sora ideje lenne bemenni! Így is sok idő elment az öltözködéssel!-mondta Princess és beállt a Kentin nagynéni pózba. Besétáltunk a kapun és "megláttogattuk" Kentin a drága kicsi Kenikét! Ahogy mentünk mindenhol egy kis cella szerű előtér volt majd egy ajtó.

Rohangálva néztem a kiírásokat.

-Rien Clos, nem, Albin Alfréd, nem ez sem, ez sem, ez sem!-mondtam kétségbeesetten.

-Princess szerinted melyik Kentiné?

Fogalmam nincs! Várjcsak!-mondta Princess és halkan olvasta a kiírást.

-Kishiama Kentin.Ez az Sora! Megvan!- halkan benyitottunk a cellás előtérbe, és akkor...

-ÁLJ KI VAN OTT! AZONNAL ÁLJANAK MEG !.....

dimondrush 15.rész Elmegyünk Kentinért!

Amikor Cat ezt mondta " Kentin" Princessel egyszerre kérdeztük:

-Mi van vele?

-Nem talált szülőt!

-Tessék???-kérdeztem

-Nincs nevelőszülő=nincs Kentin.-mondta Cat felháborodva.

-És ezt hogy tudtad meg?-kérdeztem Cattől.

-Úgy tudtam meg, hogy Kentin kiírta Perfektre!-mondta Cat.

-De miért a Perfekt osztály oldalra írta?-kérdezte Princess.

-Azért mert, mert? nemtudom?-mondta Cat kérdően.Princessnek hirtelen megcsörrent a telefonja.Angelina volt aki még nem tudott semmit Kentinről. Princess rám nézett kerek szemeivel és felvette a telefon.

-Szia!

-Szia Princess!-mondta Angelina.

-Ma légyszi hozd már haza a hugomat-mondta

-Jó rendben-mondta Princess és letette.

-Ma én viszlek haza Sora.-mondta Princess.

-Ezazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!-mondtam.Mikor vége lett a sulinak Princess és én kettesben ballagtunk el a buszmegállóba ahol egy ismerős alak volt.

-Nézd csak Princess, valami ismerős alak!-mondtam és nem tévedtem.Jacky volt az ősi ellenségem.

-Jacky?-kérdezte Princess.

-Pontosan Princesském!-mondta Jacky.

-Az előbb vitték el a helyi árvaház szolgálatba.-mondta Jacky nyájasan.Bennem megált a lélegzet és Princesst behúztam a 2-es buszba.

-De Sora ez nem a házatok felé megy hanem a Wiston árvaházba.-mondta Princess

-Pontosan Princess.Elmegyünk Kentinért és legaláb attól a ribi Jacky-től is megszabadultunk-mondtam.

dimondrush 14.rész Princess és én a könyvtárban valakit kifelejtettem?

Princess és én a könyvtárban kutattunk a páros kiselőadás miatt Princess reménytelenült bújta a polcok millióit.-

-Történelem,állatvilág,dzsungel,informatika,kétéltük,növények,minisztérium.Á- edjik sem jó- mondta Princess és inkább a Szent Johanna Gimit vette elő.

-Princess ne olvassál inkább keressél majd Caték tanyáján lócitromot.

-Fúj Sora.Tudod, hogy undorodom a lócitromtól.

-Az mosz nem baj.Vegyél orrcsipeszt.

-Minek?

-Te mondtad, hogy büdös.

-Jó, jó.Holnap elmegyek Catékhez.-tette le a szót Princess.Sokáig kutattunk a biológia után, de nem jártunk sikerrell.Kimerülten ültünk a könyvek hosszú kupacaiban mikor Cat rontott be tiszta erőből.

-Héj, héj álj le Cat!-mondta Princess.

-Kitöröd az ajtót.-mndta Princess.

Ekkor jött egy nagy......DÜZSS leszakatt az ajtó.De Cat így szólt.Kentin ......

Dimondrush 13.rész Angelina és Kentin utolsó hétvégéje

Cat minden lélegzetét hallottam.

-Figyelj Sora a te nővéred!Rád bízom hogy mond el.

-Rám?De, de Cat?Ezt nem gondolod komolyan?

-Sajnálom Sora!Téged ért meg a legjobban!.

-Azt én értem, de figyelj Cat!Csinálni kéne nekik egy utolsó hétvégét ahova mindkettőjüket elhívjuk.Csak nem tudom hol.-Catnek teccett az ötlet, de azon keztünk agyalni, hogy hol szervezzük meg.Catnek támatt egy ötlete.

-Figyu Sora!Én járok lovagolni igaz?

-Igen!-mondtam én.

-Milenne ha a lovardában lenne a buli?-kérdezte Cat mosolyogva.

-Igazad van ez nagyon jó ötlet!-mondtam neki.Hazamentem és mivel péntek volt Angelina rajz óráról jött fütylve és boldogan

-Képzeld Sora letuttam festeni a rólam és Kentinről sóló portrét!

-Értem Angelina, de rossz hírt kell közölnöm.

-Mit?-kérdezte Angelina mostmár nem vidáman.

-Kentin elmegy a suliból.-Mondtam lassan.Angelina szemében könnyek jelentek meg.

-Cat mondta ma reggel, de látnifogjátok még majd egy kicsit egymást-mondtam és a kezébe nyomtam a meghívót.Szombat reggel van.Kezdődik a buli. Angelinával elmentünk a lovardába.Angelina meglátta Kent és a nyakába ugrott.Már megérkezett mindenki.Angelina, Bob, Yotaro, Princes,Cat, Selly, Kentin sőt Cat még a harmadikosokat is meghívta. Az első program 9-kor kezdődött.Kiosztásra kerültek a lovak.Angelina Redet kapta, Kentin pedig Bibit.A többiek lova is nagyon cuki volt. Én Z kaptam.Cat pedig a saját lován Minin lovagolt.A második program a lovak gondozása volt.Aztán lovagoltunk a karámba.Ebéd.Aztán torta!Nyami!!Aztán körbejártuk a lovardát.Selly bemászott a disznók közé és olyan büdivolt, hogy legyek repkettek rajta.Asztán négy óra lett.Kivittük a lovakat a terepre.Angelina és Kentin végig együtt maradt.Sokáig beszélgettek.Én Cattel Princessel és bobbal vágtáztam.Aztán este lett bementünk táncolni.Én Yotaroval táncoltam.Princes Bobbal.Cat egy harmadikossal Angelina meg Kentinnel.Hamarosan éjjfél lett és hazamentünk Angelina ezt mondta :

-Köszi ezt a napot, nagyon jó volt!

-Hát igazán nincsmit!Csak Cattel az összes zsebpénzünk ráment.

Utoljára látták egymást de vajon Kentin talál szülőt?Ha nem...-mondtam és inkább csak nyeltem eggyet.

dimondrush 12. rész Kentin váratlanul lelép

Még csak elnem kezdődött az ebédszünet vágtattam rögtön lefele az ebédlőbe.Cat megszokott sétapálcáját emelte a lábamhoz.

-Hova ijen sijetve Sora?-kérdezte behunyt szemmel.Ekkor már elkomorult és olyan hangon beszélt mint még soha!

-Kisijama Sora!Beszélnünk kell-mondta lehajtott fejjel és elhúzott a vécére.

-Figyelj Kisijama!-mondta nekem és megráncolta a homlokát.

-Holnap...

-Holnap?

-Kentin elmegy a suliból!-e szavak hallatán a telefonom kaptam elő de Cat visszatette a zsebembe.

-Szeretném ha Angelina úgy tudná meg ahogy én mondom.Ma reggel karamboloztak.A kocsiban ült Kentin az apja ,anyja és a kisöccse.Oldarról rohant beléjük egy kisteherautó.Kentin túlélte egy nagyobb fej betöréssel, de meghalt a családja.Ha Kentin nem talál hamarabb két napnál családot akkor a suliba járásának vége...

dimondrush 11.rész A nagy csók NE VIDD A DOLGOT TULZÁSBA!

Bementünk a suliba egy reggel.Lily egésznap idegeskedett Yotaro miatt és miattam.Jacky a falba verte a fejét , hogy Bob is és Yotaro is elkelt.Mivel Yotaro mással foglalkozik ezért nem járunk egy osztályba.Nekem becsöngettek.Elköszöntem Yotarotól.

-Szerbusz Yotikám.-mondtam neki és megöleltem.

-Szia.-mondta Yotaro.Én már a lépcsőji kapunál álltam amikor visszalendültem és Yotaro szája felé fettem az irányt kuncogások és heherészések hallatszottak a háttérből.Már a szám hozzáért Yotarójéhoz amikor egy óriási böfögést hallottam.Elnéztem Yotaró arca és szája elől amikor egy ismerős hang ütötte meg a fülem.

-Mégis mit képzelsz magadról Júlia!Itt lett volna az alkalom és te hanyathomlok böfögsz mindenfelé?-egy embernek van ilyen jellegzetes hangja.A nővéremnek Angelinának.A háttérben Angelina,Princes,Júlia és persze Lily kuksolt egy videókamerával a kezében.Én ránéztem a testvéremre és a lányokra majd elröhögtem magam.Yotaro megfogta a kezemet és felkisért a terembe.Így lett semmi a nagy csókból.

Dimondrush 9.rész Csak Princes beszélhet csúnyán avagy Cat színre lép

Kinyitottam a szememet mikor észrvettem, hogy egyedül vayok otthon.Jajj, már megint későn keltem fel.De hirtelen Betli a kutyám nézett rám kiváncsian míg én az ágyban voltam.Szájában egy újságpapírt fogott.Betli csak csóválta a farkát ahogy egy kis dakszli-tól illik.Azt várta , hogy kivegyem a szájából az újságpapírt.Mikor megfogtam a bumeráng olvasólapot Betli elengedte a papírt.Pacsit adott és megsimogattam a fejét.Levettem a befőttesgumit a papirról és benne egy másik üzenetet találtam.Nem volt rajta se utca, se irányítószám.Hangosan Betli-től kérdeztem:

-Kis vakarcs, ez meg mi?-Betli vonyítani kezdett.Ha vonyít valami izgalmas történik vele.

Az üzeneten ez állt:

王女 Princess.Felnevettem és kibontottam a papírt.Abban ez állt:


パーティーに来 Gyere el a buliba!Időpnt:május 30-a.Már értettem.Princes bulijába megyek ma.Kiugrottam  az ágyból.Betli csak bátran kiment a szobából.Felvettem az egyenruhát és a táskát majd kiengettem betlit az udvarra.A suliban mindenki várta már a bulit.Kiváncsi voltam Jacky és Selly miről beszél.Kimentem az osztályteremből és a mosdóba mentem.Jacky éles hangján lekiabálta Selly fejét.

-Nem mész el Princes bulijába!Azonnal verd ki ezt a hülyeséget a fejedből.-mikor meghallottam ezeket a szavakat Princes-hez mentem.Mondtam neki néhány csúnyát mikor a fejembe verte:Csak Princes beszélhet csúnyán.Egész délután ezt mondtam mikor elmentem a buliba.Nagyon jó volt.Egy lány aranyosan adott az almás sütiéből.Megköszöntem és barátok lettünk.Princes és én 24:00-ig buliztunk.

Dimondrush 7.rész Angelina szerelmes

Reggel mikor kinyitottam a szemem ránéztem az órára.A fejemre csaptam, mert 3 óra 25 percet mutatott az órám.A hajnal első gondolata Princes és Bob volt.Mijen jó, hogy tegnap összejöttek.Éppen a kicsordult nyálamat töröltem a számról mikor az asztalra néztem.Megpillantottam Yotaro fényképét és sóhajtottam majd leestem az ágyról.Én nem hiszem el , de belezúgtam Princes kisöccsébe.Mindedj kimegyek a wc-re és visszafekszem aludni, mert fáradt leszek holnap a suliban.Amint kinyitottam az ajtót azt láttam, hogy Angelina szobájából fény szűrődik ki.Bementem és Angelinát a számitógép előtt találtam.

-Szia izé!

-A nevem Sora kedves izé.-elmesélte, hogy a kézin szerelmes egy fiúba.Sejtem miért emo és fekete cuccokat hord!Na holnap edzés megnézem azt a Kentin-t.

Dimondrush 6.rész A "véletlen" romantika és csak színjáték az egész

Ránéztem az órámra.Lenyomtam a kilincset és zörrent a zár.Kiléptem a kapun és elindultam.Az edjik kézilabda edzőtársamba botlottam.Csak köszöntem (mert másra nagyon nem volt időm)és folytattam utamat a tánc csarnokig.Princess-be botlottam bele aki ugyanúgy sijetett mint én.Nevettünk és bementünk a csarnokba.Bob nagyon ügyes volt.Táncoltak és táncoltak...Egyszerre végelett Bob előadásának.Princes kiment egy kicsit levegőzni.Én is utánna mentem.Még gyorsan beugrottam a mosdóba s mikor kimentem Princes-t könnyekkel a szemében találtam meg.Én is azt hittem az elején, hogy csak a szemem káprázik, de kiderült, hogy nem.Bob és Jacky smároltak tiszta szívből mint akik szerelmes békák.Én a síró Princes-t vígasztaltam.Elköszöntünk Bob-tól és én Princes szerelmes sóhajait hallgattam.Hirtelen Princes azt érezte, hogy valaki követ minket.Hátra fordult és csak Bobot látta.Princes-nek óriásira nyílt a szeme.Bob halkan ennyit mondott:

-Csak színjáték volt az egész bocsáss meg!-Princes szeme még óriásibbra nyílt.

-Ezzel azt akarod mondani, hogy....-mondta Princes és közelebb ment Bobhoz.

-Princes igen, de csak ha beleedjezel.-Princes bólintott és Bob nyakába ugrott.Térdig elvörösödött és Bob letette Princes-t.Princes elköszöntönt, majd megfogta Bob kezét és haza mentek.

Dimondrush 5.rész Táncfellépés!

Csak hallgattam a rühes szavakat, és mivel Selly sokat segített nekem emlékszem a tanulásban bátran Jacky elé álltam.Mielőtt megszólaltam volna Bob elébem állott.

-Szerbusz Sora!Szeretném, ha eljönnél a táncfellépésemre!Eljössz?-kérdezte Bob.

-Szia persze!-a kezembe nyomott egy meghívót.Várjatok!Rosszul mondtam.Két meghívót adott a kezembe.Azt mondta, hogy az egyik Princesé.A másikat megtarthatom.Megköszöntem Bobnak a meghívókat és elindultam le a lépcsőn.Át az ebédlő mellett és végül a tornateremnél kötöttem ki.Tudtam hol van Princes.Éppen a gyógytestnevelés tért véget.Ugyanis Princes-nek gerincferdülése volt.Odaadtam a meghívót.Hosszasan beszélgettünk mimindenről.Csak beszéltünk szünet nélkül.Míg becsengedtek.Rohantunk.Nesoká vége lett az utolsó óránknak.Hazamentem és átöltöztem.Vajon milyen lesz a fellépés?...

Dimondrush 4.rész A témazáró pozitív és negatív

Ültünk egy szerdán az iskolapadban.Témazárót írtunk.Angelina tolla csak repült.Princes az agyát facsarta.Én az ablak mellett ültem és hirtelen azt éreztem, hogy Yotaro engem néz.Én is ránéztem és Yotaro rám kacsintott.Gyorsan még beírtam az utolsó szót a dogámba ráírtam a nevemet és a padomból egy papír darabot vettem ki.Ezt írtam rá:

Ha ma át tudsz jönni hozzánk, elhozhatod a kutyádat és majd tévétnézünk!

Összehajtottam a papírt és ráírtam:Princes-nek Sorától.Feláltam a székből és lassan kitettem a dogámat.Lassan mikor visszamentem szépen ráhelyeztem Princes padjára a levelet.Princes csak gyorsan rám kacsintott.Leültem a székemre és mivel a tanítónő nem adta ki a feladatot  lenyúltam a táskámba.Egyenesen a képregényemért nyúltam kinyitottam ahol abbahagytam.A tanárnő a napló írásból fel-fel nézett.Énis ránéztem egyszer-kétszer.Majd utánna megtörtént a baj.A nő tekintetét összeráncolva szegezte rám, de én csak elméjültem figyeltem az oldalakra.A mögöttem ülő Molly megbökött.Én hátra néztem, de előre mutatott.Én megfordultam és a tanár mérgesen ígyszólt:

-Mit tetszik olvasni kisasszony biológia óra alat?-kérdezte ordítva.

-Könyvet tanárnő!-válaszoltam hebegve.Sajnos a végébő az lett, hogy elvette a tájékoztatómat.Nem voltam szomorú.Hirtelen megszólalt a csengő.Én feláltam a székemből.Kimentem az ajtón mikor ezeket a hangokat hallottam:

-Selly, te olyan negatív vagy!-hallatszott Jacky, egy idegesítő osztálytársam hangja.

Nem tudom mit csinálnak.Én csak álltam és hallgadtam ahogy dumálnak....

Dimondrush 3.rész Én lenni vidám

Yotaro határozottan nézte testvérét , Angelinát és a nála 3 évvel nagyobb kamasz fiúkat.Én sokára kinyögtem amit akartam.

-Yotaro, Princes-nek nem lesz baja?-kérdeztem enyhén dadogva a fiút.Yotaro lassan megrázta a fejét.Felnyílt a szeme és kirohant a teremből.Én utánna szaladtam, de már nem értem utol.Kint dobogást hallottam és boldogan szaladtam az ajtóhoz.Sajnos tévedtem.Hirtelen már nem is örültem hanem szomorú lettem.Princes-t pillantottam meg lehajtott fejjel.Így kiáltottam Princes elé:

-Miabaj Prices?-Princes csak komoran így válaszolt:

-Szét tépték az igazolást!-Én felhúztam a szemöldököm és Princes lehajtott fejét néztem.

-Tudom , de hogy mondod meg Bobna....-hirtelen Angelina mosolyogva rontott be a terembe.

-Sora, legyőztük a fiúkat, de...

-Mi a, de?-kérdezte Princes mostmár boldogabban.

-Yotaro megsérült.-kirohantam az osztályteremből.Az udvaron ült a padon a sebesült srác.Hazakisértem és elmenem hozzá.Agyon hálálkodott és holnap ismeglátogatom.Eközben Angelináék a teremben hülyéskedtek.

-Én lenni vidám!

-Én lenni éhes!-Princes sem szomorkodott már és minden jóra fordult....

Dimondrush 2.rész A verekedő fiúk és Angelina a megmentő

Reggel indultam a suliba és Princes-t pillantottam meg.Az öccsével volt akivel még életemben nem találkoztam.Yotaro volt a neve.Rámmosolygott és így szólt:

-Szia kislány, hogyvagy?

-K-ö-k-öszi!-mondtam és vörös lett az arcom.Princes rám mosolygott és halkan nevetett.Az iskolában Bob egyenesen Princes arcába szaladt.

-Princes, kérhetnék tóled egy szivességet?-kérdezte.Princess csak enyhén bólintott majd Bob a kezébe nyomott egyy igazolást.

-Írasd alá kérlek ezt a harmadikosokkal.-mondta úgy, hogy tisztára remegett a hangja.Az udvaron ültem a padon és mellettem volt Princes.A kezében az igazolást szorongatta, majd halkan ennyit mondott hallkan:

-Bob azért adta ezt a papírt, mert megbízik bennem?-kérdezte kicssit félősen.

-Ige....-hirtelen a lépcsőn Angelinát pillantottam meg.Mellette a 4 harmadikos.Princes a legnagyobb kezébe nyomta az igazolást.

-Miez Princes?-kérdezte a pirceinges fiú.

-Csak izé,izé Bob adta.

-Az a stréber hülye gyererk!-harsogott háturról egy kövér gyerek-Bob kiment az udvarra és elkeztek verekedni.Én csikorgattam a fogamat amikor egy hideg kezet éreztem a karomon.Yotaro vitt el és csak anyit mondott, hogy ne törődjek semmivel.Felmentünk az osztályterembe.Amikor lenéztünk megdobbant a szivem.Angelina beállt a harcba!...........