Dimondrush 22.rész Boldog szülinapot!

Kentin végül talált magának nevelőszülőt, és hozzáértők segítettek neki, hogy feldolgozza a történteket.

VÉGRE! HÁT EZ A NAP IS ITT VAN!!!! Boldogan keltem fel, és ordítottam:

-16 VAGYOOK! vÉGREEE! - nagyon boldogan vettem fel az aznapipolóm és nacim, mivel nem volt suli. Szombat reggel 8 volt. Nagyon sokat vaciztam, hogy mit vegyek fel, mert ma Yotaroval randim volt.

Ki léptem a házból, és aznap egy esős délelőtt volt. Felültem a buszra és 2 megálló múlva leszáltam. Yotaro már ott állt. A nyakába ugrottam!

-Szia! Boldog szülinapot!

-Köszi! Édi vagy!- Miután megettük a pizzát (mert először oda mentünk) Utánna ettünk fagyit is meg amikor este lett, le mentünk a partra.

-Sora! Szeretném, ha elfogadnál tőlem egy ajándékot.- egy gyönyörű dobozt adott nekem. Benne valami csörgött és arra kért, hogy otthon bontsam ki.

Mikor hazaértem láttam hogy egy gyönyörű zenedoboz volt benne! Ez életem legszebb napja! :)

Dimondrush 21.rész Most mi lesz Kennel?

Suli után Yotaroval kézenfogva sétáltunk, és vidáman beszélgettünk.

-Most mi lesz Kennel Sora?

-Nem tudom, elvileg, mert hívott anukám nem jön.

-Akkor tesód most szomorú? :)

-Az! :) - Nevetve öleltem át, és boldogan szaladtunk át a parkon. Életem legszebb délutánja volt a mai... Kennel szaladtunk az óriási parkban! Nagyon aranyos volt Ken! <3 Imádom Kent! Már biztos, hogy őt szeretném férjemül! :) Na jó, ez kicsit nyálas! :) Princess arra jött biciklivel!

- Hé! Yotaro már otthon kéne lenned kiskölök!

- Jajj Princes! El vagyok foglalva! :)

-Látom búdog vagy! XD

- Ja! Az! :) - nagyon jó érzés Yotaroval lenni. Nagyon izgulok a holnapi nap miatt.

Hamarosan hazaértem. Körbenéztem a szobámba, és az egész estét odabent töltöttem... mert holnap NAGY nap lesz! :)

Dimondrush 20.rész A magyarázat...

Megdöbbenten álltam az iskola folyosóján. Hallgattam, ahogyan Cat próbálja magát mentegetni. Csak ennyit válaszoltam mély zavaromban:

-Cat... Nagyot csalódtam benned! - hátat fordítottam és visszamentem az osztályba. Csak Yotaro ült az egyik padon. Látszott rajta, hogy nagyon szomorú. A fejét lehajtotta, és így szól hozzám:

- Drága Sora! Hidd el Cat teljesen át vert...-ahogy beszélt, gyengéden átkaroltam- azt hittem te vagy, de miután nem a te csodás hangod szólalt meg, és nem a te csodás arcod láttam teljesen megrémültem... le akartam magamról rázni, de teljesen rám tapadt. -én lassan megráztam a fejem és ezt ondtam:

-Yotaro... nincsen baj!- Akkor úgy éreztem, itt az alkalom... közel hajoltam hozzá, ő is... és életemben először csókolóztam valakivel! Közben lassan átöleltem a nyakát...

dimondrush 19.rész Az új lány

A történtek után, feldúltan mentem reggel suliba... Nem hittem el, hogy Ken nálunk fog lakni. Olyan hihetetlen volt. Amikor beértem az osztályterembe, első pillantásra nem láttam senkit. Nagyot dobbant a szívem, amikor a sarokban megláttam egy ismeretlen lányt és Yotarot. Smároltak... Nem hittem el ott dagadtak a könnyek a szemembe. A lánynak szőkés haja volt. Olyan mint nekem. Rózsaszín válpántost viselt, nem is volt egyenruhája. Mondhatni kész liba volt. Csak álltam mozdulatlanul és nem is vettek észre. Ledőltem a padra és sírni kezdtem... Yotaro oda sietett hozzám.

- Mi a gond? Várj, mindent megmagyarázok!- nem hiszem el. Mi történhetett? Azt hittem hogy Yotaro igazán velem jár. Hallani sem akartam, inkább elfutottam. Cat a folyosón sétált.

- Mi a baj Sora?

- Yotaro... hát... megcsal!

-Tessék?

- Jól hallottad- részletesen elmeséltem Cat-nek a történteket, aki hallkan így válaszolt:

- Sora... A lelkiismeretem nem bírja tovább magamban tartani... De, ÉN VOLTAM! Én smároltam le Yotarot, és, amikor összejöttél Yotaroval... én a ház mögül lestelek! Nem akartam ezt tenni, de Yotaro olyan helyes, hogy nagyon megtetszett.- ahogy Cat könnyes szemmel és remegő hangon mesélt, én a rózsaszín vállpántosát, és a táskájából kibukkant szőke parókáját néztem.... Ezt nem néztem volna ki Cat-ből.