dimondrush 11.rész A nagy csók NE VIDD A DOLGOT TULZÁSBA!

Bementünk a suliba egy reggel.Lily egésznap idegeskedett Yotaro miatt és miattam.Jacky a falba verte a fejét , hogy Bob is és Yotaro is elkelt.Mivel Yotaro mással foglalkozik ezért nem járunk egy osztályba.Nekem becsöngettek.Elköszöntem Yotarotól.

-Szerbusz Yotikám.-mondtam neki és megöleltem.

-Szia.-mondta Yotaro.Én már a lépcsőji kapunál álltam amikor visszalendültem és Yotaro szája felé fettem az irányt kuncogások és heherészések hallatszottak a háttérből.Már a szám hozzáért Yotarójéhoz amikor egy óriási böfögést hallottam.Elnéztem Yotaró arca és szája elől amikor egy ismerős hang ütötte meg a fülem.

-Mégis mit képzelsz magadról Júlia!Itt lett volna az alkalom és te hanyathomlok böfögsz mindenfelé?-egy embernek van ilyen jellegzetes hangja.A nővéremnek Angelinának.A háttérben Angelina,Princes,Júlia és persze Lily kuksolt egy videókamerával a kezében.Én ránéztem a testvéremre és a lányokra majd elröhögtem magam.Yotaro megfogta a kezemet és felkisért a terembe.Így lett semmi a nagy csókból.

Csodakunyhó

Sziasztok!Ma egy nagyon király sorozatot mutatok be nektek.A csodakunyhót.Én szinte az egészet elolvastam mert nagyon izgalmas.Itt van néhány rész:(csak, hogy lássátok milyen)

1.részEz a két rész nagyon jó!Ezek meg izgalmasak!

Ez a kettő is nagyon tetszett.

De mit felejtettem ki!Pont a kedvencem.A legizgalmasabb, legkalandvágyóbb és legjobbat.

Ennek a könyvnek varázsereje van!Nem hülyéskedek komoly!Elmesélek magamról egy történetet.

Már aznap kiolvastam amikor kivettem a könyvtárból.A titanic pontosan 2:20 perckor süllyett el áprilisban.Azon az éjszakán amikor kiolvastam pontosan 2:20 perckor ébredtem fel.Ránéztem a fali órára és Jack szavai mentek a fejemben:Pont ebben a percben süllyedt el!Hát ez is azt mutatja a könyvek csodákra képesek!


Dimondrush 10. rész Életem nagy fordulata mit csinálsz Yotaro?

A suliban beszéltünk Princessel Angelinával, Angelina barátnőjével Lilyvel és Yotaroval. Meg ott volt Princes ismerőse. Őt Júliának hívták.Ezt súgta a fűlembe Júlia:

-Te itt az alkalom öleldmeg Yotarót!

-Te bolond vagy?

-Na gyerünk!- akkor össze szedtem minden bátorságomat és Yotaró nyakát átöleltem.Jobban reagált mint gondoltam mosolygott.Tudtam hogy nyugott a természete.Júlia lefotózott.Ekkor megpusziltam. Bementünk az órára. Lily meg kérdezte, tőle, hogy járunk e. Ő azt mondta, hogy igen. én majdnem leestem a székről, de Angelina elkapott. Amikor mind a két órának végevolt a hátcsó udvarban Princes, Angelina és Lily dumált Yotaro telefonozott én Yotarot néztem. Angelina azt mondta, hogy ha már Princess Yotaro nővére mondja neki, hogy puszilja meg az arcomat.Meg is puszilta!Ez életem legszebb napja!EZ EGY VALÓRAVÁLLT ÁLOM!