Cat minden lélegzetét hallottam.

-Figyelj Sora a te nővéred!Rád bízom hogy mond el.

-Rám?De, de Cat?Ezt nem gondolod komolyan?

-Sajnálom Sora!Téged ért meg a legjobban!.

-Azt én értem, de figyelj Cat!Csinálni kéne nekik egy utolsó hétvégét ahova mindkettőjüket elhívjuk.Csak nem tudom hol.-Catnek teccett az ötlet, de azon keztünk agyalni, hogy hol szervezzük meg.Catnek támatt egy ötlete.

-Figyu Sora!Én járok lovagolni igaz?

-Igen!-mondtam én.

-Milenne ha a lovardában lenne a buli?-kérdezte Cat mosolyogva.

-Igazad van ez nagyon jó ötlet!-mondtam neki.Hazamentem és mivel péntek volt Angelina rajz óráról jött fütylve és boldogan

-Képzeld Sora letuttam festeni a rólam és Kentinről sóló portrét!

-Értem Angelina, de rossz hírt kell közölnöm.

-Mit?-kérdezte Angelina mostmár nem vidáman.

-Kentin elmegy a suliból.-Mondtam lassan.Angelina szemében könnyek jelentek meg.

-Cat mondta ma reggel, de látnifogjátok még majd egy kicsit egymást-mondtam és a kezébe nyomtam a meghívót.Szombat reggel van.Kezdődik a buli. Angelinával elmentünk a lovardába.Angelina meglátta Kent és a nyakába ugrott.Már megérkezett mindenki.Angelina, Bob, Yotaro, Princes,Cat, Selly, Kentin sőt Cat még a harmadikosokat is meghívta. Az első program 9-kor kezdődött.Kiosztásra kerültek a lovak.Angelina Redet kapta, Kentin pedig Bibit.A többiek lova is nagyon cuki volt. Én Z kaptam.Cat pedig a saját lován Minin lovagolt.A második program a lovak gondozása volt.Aztán lovagoltunk a karámba.Ebéd.Aztán torta!Nyami!!Aztán körbejártuk a lovardát.Selly bemászott a disznók közé és olyan büdivolt, hogy legyek repkettek rajta.Asztán négy óra lett.Kivittük a lovakat a terepre.Angelina és Kentin végig együtt maradt.Sokáig beszélgettek.Én Cattel Princessel és bobbal vágtáztam.Aztán este lett bementünk táncolni.Én Yotaroval táncoltam.Princes Bobbal.Cat egy harmadikossal Angelina meg Kentinnel.Hamarosan éjjfél lett és hazamentünk Angelina ezt mondta :

-Köszi ezt a napot, nagyon jó volt!

-Hát igazán nincsmit!Csak Cattel az összes zsebpénzünk ráment.

Utoljára látták egymást de vajon Kentin talál szülőt?Ha nem...-mondtam és inkább csak nyeltem eggyet.