Reggel indultam a suliba és Princes-t pillantottam meg.Az öccsével volt akivel még életemben nem találkoztam.Yotaro volt a neve.Rámmosolygott és így szólt:

-Szia kislány, hogyvagy?

-K-ö-k-öszi!-mondtam és vörös lett az arcom.Princes rám mosolygott és halkan nevetett.Az iskolában Bob egyenesen Princes arcába szaladt.

-Princes, kérhetnék tóled egy szivességet?-kérdezte.Princess csak enyhén bólintott majd Bob a kezébe nyomott egyy igazolást.

-Írasd alá kérlek ezt a harmadikosokkal.-mondta úgy, hogy tisztára remegett a hangja.Az udvaron ültem a padon és mellettem volt Princes.A kezében az igazolást szorongatta, majd halkan ennyit mondott hallkan:

-Bob azért adta ezt a papírt, mert megbízik bennem?-kérdezte kicssit félősen.

-Ige....-hirtelen a lépcsőn Angelinát pillantottam meg.Mellette a 4 harmadikos.Princes a legnagyobb kezébe nyomta az igazolást.

-Miez Princes?-kérdezte a pirceinges fiú.

-Csak izé,izé Bob adta.

-Az a stréber hülye gyererk!-harsogott háturról egy kövér gyerek-Bob kiment az udvarra és elkeztek verekedni.Én csikorgattam a fogamat amikor egy hideg kezet éreztem a karomon.Yotaro vitt el és csak anyit mondott, hogy ne törődjek semmivel.Felmentünk az osztályterembe.Amikor lenéztünk megdobbant a szivem.Angelina beállt a harcba!...........